detail
pagina c1

Heeft u een brief gehad waarin wij aangeven binnenkort bij u langs te komen voor het vervangen van uw slimme meter(s)? Wij leggen u graag uit waarom wij de slimme meter(s) komen vervangen.

Nieuwe generatie

De slimme meter(s) bij u thuis komen uit een eerdere generatie slimme meter(s) die op de markt kwamen. De afgelopen 10 jaar zijn de slimme meters doorontwikkeld. Daarom zijn er nu moderne en toekomstbestendige meters op de markt met verbeterde techniek.

Voorbereid op de toekomst

De eerdere generatie slimme meters gebruiken het GPRS-signaal om uw meterstanden door te sturen naar de energieleverancier. Dit gaat via een beveiligde telecomverbinding. Het GPRS-signaal is verouderd en wordt de komende jaren uitgefaseerd. Dit betekent dat de meters die via het GPRS-signaal communiceren uiteindelijk de meterstanden niet meer automatisch door kunnen sturen naar de energieleverancier. Daarom vervangen we deze slimme meter(s) gratis voor moderne en toekomstbestendige slimme meters die voldoen aan de laatste eisen. Zo bent u op de toekomst voorbereid!