Problemen met versturen van bijlagen in formulieren
Wilt u via een van onze formulieren op de website een bijlage meesturen? Dan lijkt het voor u alsof het formulier niet verzonden wordt. Wij ontvangen het echter wel. Onze excuses voor het ongemak, we werken aan een oplossing.

schade en
compensatie

storingen lossen wij snel op

Natuurlijk doen wij er alles aan om gas- en stroomstoringen te voorkomen. Heeft u toch een storing? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op.

U kunt misschien
een vergoeding krijgen

Een storing kan ongemak geven. U kunt daarvoor een vergoeding krijgen. De hoogte van de vergoeding hangt van een paar dingen af. Zoals: hoelang duurt de storing? Welk type aansluiting heeft u? Waar zit de storing precies? Meestal krijgt u € 35 bij een storing die tussen de vier en acht uur duurt. U krijgt vanzelf een brief over een vergoeding als u hier recht op heeft. U ziet in de tabel een overzicht van de vergoedingen.

Naar tabel

Let op: krijgt u een vergoeding? Dan betekent dit niet automatisch dat wij aansprakelijk zijn voor eventuele schade die u heeft door de storing.

Schade? Vraag eerst
uw verzekeraar

Betaalt u verzekeraar de schade niet? Dan kunt u de schade bij ons melden. Wij beoordelen dan of wij inderdaad aansprakelijk zijn en een vergoeding betalen.