Goed
voorbereid

Kiezen nieuwe energieleverancier

Heeft u een aanvraag gedaan voor een nieuwe of tijdelijke aansluiting? Of voor een wijziging of verwijdering van een bestaande aansluiting? Dan zijn een aantal belangrijke stappen nodig voor een snelle en efficiƫnte afhandeling van uw aanvraag. Samen met u bereiden we ons graag goed voor.

Wat doet Stedin voor u
en wat regelt u zelf?

Hieronder vindt u per type aanvraag meer informatie over wat wij als netbeheerder doen en welke voorbereidingen nodig zijn vanuit u als aanvrager. Nog geen aanvraag gedaan? Vraag uw offerte aan via de landelijke website www.mijnaansluiting.nl. Afhankelijk van uw aanvraag voegt u hier foto’s van uw meterkast of tekeningen toe. Uw aannemer of installateur geeft u graag advies als u niet weet hoe zwaar de capaciteit van de aansluiting moet worden. Een verhoging van capaciteit is vaak aan de orde als u elektrisch gaat koken of veel zonnepanelen krijgt.

Nieuwe aansluiting

U heeft een aanvraag gedaan voor een nieuwe aansluiting. Hierbij zijn een aantal stappen belangrijk om het proces van aanvraag tot en met realisatie soepel en snel te laten verlopen.

Tijdelijke aansluiting

U heeft een aanvraag gedaan voor een tijdelijke (bouw)aansluiting. Hierbij zijn een aantal stappen belangrijk om het proces van aanvraag tot en met realisatie soepel en snel te laten verlopen.

Wijziging in uw aansluiting

U heeft een wijziging in uw aansluiting aangevraagd. Hierbij zijn een aantal stappen belangrijk om het proces van aanvraag tot en met realisatie soepel en snel te laten verlopen.

Verwijdering van uw aansluiting

U heeft een aanvraag gedaan voor verwijdering van uw aansluiting. Hierbij zijn een aantal stappen belangrijk om het proces van aanvraag tot en met realisatie soepel en snel te laten verlopen.